خط تولید پودر ماهی در مجموعه آراد بویلر

خط تولید پودر ماهی و دستگاه های تولید پودر ماهی

ما در این بخش برای بالا بردن آگاهی شما نسبت به خط تولید پودر ماهی و مزایای تولید این پودر و موارد مصرفی آن در صنعت این مطالب را جمع آوری کرده‌ایم؛ شما با مطالعه آن تا حدودی با این کسب‌وکار آشنا می شوید و برای اطلاعات بیشتر و خرید دستگاه های تولید پودر گوشت، ماهی و خون میتوانید با مجموعه آراد بویلر در ارتباط باشید.

پودر ماهی چیست؟

پودر ماهی یک پودر خشک و استرلیزه برای خوراک دام می باشد. این پودر سرشار از پروتئین بوده و خوراک بسیار خوبی برای رشد بهتر هر نوع دامی است.

پودر ماهی محصولی می باشد که از پختن، جداسازی، خشک کردن، آسیاب کردن ماهی و ضایعات آن به وجود می آید پودر ماهی دارای اسید آمینه بالایی می باشد که در تغذیه دام وطیور و همچنین برای پرورش ماهی استفاده می شود؛ این محصول دارای ارزش غذایی بالا و همچنین قابلیت هضم بالایی می باشد روغن ماهی محصولی است که از پودر آن استخراج می شود و دارای ویتامین امگا 3 برای انسان می باشد.

خط تولید پودر ماهی

وظیفه اصلی یک کارخانه پودر ماهی، جداسازی آب و روغن از ماهی و تولید پودر می باشد. تقریبا 70 درصد حجم ماهی خام از آب و روغن تشکیل شده است و به طور میانگین به ازای هر 4-5 کیلوگرم ماهی خام یک کیلوگرم پودر ماهی تولید می شود. پودر ماهی مطلوب پودری به رنگ قهوه ای روشن با درصد رطوبت پایین است.

اگر به فکر تولید پودر ماهی هستید و قصد دارید تا کسب و کار جدیدی را شروع کنید، از ماهی های کم مصرف و یا ضایعات ماهی ها می توانید برای تولید این پودر ارزشمند استفاده کنید. از پودر و روغن ماهی در تغذیه دام و طیور و همچنین در تولید صابون، دارو و… استفاده می شود. نکته ی مهم در فروش این محصول، کیفیت آن می باشد و چه چیزی باعث بالا رفتن کیفیت پودر ماهی می شود؟ بالا بردن کیفیت این محصول به استفاده از مواد اولیه مناسب و استفاده از دستگاه های استاندارد بستگی دارد.

نحوه تولید پودر ماهی

تولید پودر ماهی مراحل خاصی دارد که برای رسیدن به یک محصول با کیفیت باید تمامی این مراحل را به درستی انجام شود، مراحل تولید پودر ماهی موارد ذیل می باشند.

خرد کردن

برای تولید پودر ماهی در مرحله اول باید ماهی های صید شده را از هم جدا کرد به نحوی که ماهی های کوچک وارد مرحله پخت شوند و ماهی های بزرگتر به سمت دستگاه خرد کن اتوماتیک میروند و پس از آن وارد مرحله پخت می شوند.

پختن

مرحله بعدی برای تولید پودر ماهی بخار پز کردن آن ها می باشد که این کار به کمک دیگ بخار انجام می شود، دیگ های بخار با تولید بخار شروع به پختن ماهی ها میکنن که این پخت به مدت 20 دقیقه و در دمای 150 الی 160 درجه انجام می شود.

آبگیری

مرحله بعدی آبگیری می باشد که ماهی ها به سمت دستگاه هدایت می شوند و در آن جا آبگیری و روغن گیری می شوند که از این روغن به دلیل وجود پروتئین در آن استفاده های زیادی می شود.

به طور کلی در مرحله آبگیری به سه قسمت تقسیم می شود که میتوان به پودر ماهی مرطوب، روغن ماهی و پساب اشاره کرد.

خشک کردن ماهی

پس از مرحله آبگیری هنوز ماهی ها به طور کامل خشک نشده که برای این کار، ماهی ها وارد دستگاه خشک کن شده که محفظه آن با چرخش و گرما باعث خشک شدن کامل آن ها می شود.

آسیاب کردن ماهی

پس از مرحله خشک کردن ماهی بیشتر کار تولید پودر ماهی انجام شده است و تنها مرحله غربالگری و آسیاب کردن آن می باشد که با هدایت ماهی های خشک شده در دستگاه غربالگری تبدیل به پودر می شوند و در این مرحله پودر ماهی تولید می شود و در آخر نیاز به بسته بندی دارد.

روغن ماهی

روغن ماهی پس از مرحله پخت از ماهی حاصل می شود و دارای امگا 3 بالایی برای انسان می باشد می باشد و از آن برای تولید دارو، تولید صابون، کودشیمیایی، مواد غذایی برای انسان و… استفاده می شود.

دستگاه های خط تولید پودر ماهی

تولید پودر ماهی نیازمند دستگاه های پیشرفته مانند دیگ بخار می باشد و اگر شما قصد راه اندازی این کسب و کار را دارید باید تمامی موارد را بررسی کنید که محصولی با کیفیت تهیه کنید. نکته مهم در تولید پودر ماهی این است که باید بیشتر سرمایه خود را صرف تهیه دستگاه های تولید پودر ماهی کنید و همچنین تمامی این دستگاه ها باید دارای استاندارد جهانی باشد تا شما به راحتی مجوز کاری خود را دریافت کنید اما برای تولید پودر ماهی نیازمند چه دستگاه هایی می باشید.

  • دستگاه خرد کن
  • نوار نقاله حلزونی
  • ماشین پخت
  • دستگاه پرس تک محور
  • خشک کن بخار
  • نقاله چرخشی
  • صفحه خنک کننده دوار
  • آسیاب کن
  • نوار نقاله حلزونی
  • دستگاه بسته بندی
  • دستگاه ماردون انتقال مواد 

خط تولید پودر ماهی در آرادبویلر

 

نوع ماهی مصرفی در خط تولید پودر ماهی

برای تولید پودر ماهی از آبزیان استفاده میشود که گوشتشان روغنی و غیر قابل مصرف برای انسان هستند و همچنین کم مصرف باشند؛ گاهی اوقات برای تولید پودر ماهی از ضایعات ماهی در شرکت های کنسرو سازی استفاده می شود اما برخی از انواع ماهی ها هستند که در تولید پودر ماهی از آن ها استفاده می شود مانند:

  • ماهی متو
  • ساردین
  • هوینگ
  • آنچوی
  • ماکرل
  • کیلکا

عمر مفید پودر ماهی

پودر ماهی دارای پروتئین می باشد و در عناصر این پروتئین نیتروژن وجود دارد که با آزاد شدن آن پروتئین این محصول از بین می رود، به همین جهت پودر ماهی باید در زمان کوتاهی استفاده شود تا پروتئین خود را از دست ندهد.

نمونه پودر ماهی با مشخصات

ماشین سازی آراداکس از مدرن ترین تجهیزات و روش ها جهت کارخانه پودر ماهی بهره می برد. ماموریت این شرکت استفاده از تکنولوژی به روز دنیا در طراحی ها جهت افزایش بازدهی و کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری تجهیزات می باشد.

جمع بندی

پودر و روغن ماهی هزاران سال قبل به دست انسان تولید شده و در برخی از کشور های نزدیک به قطب، به عنوان سوخت برای روشنایی از آن استفاده میکردند. همچنین روغن و پودر ماهی چند سال قبل از میلاد مسیح در کشور نروژ تولید می شد با توجه به این مطلب که جمعیت افراد در کره زمین رو به افزایش می باشد و مردم نیاز به خوراک دام دارند این محصول یکی از کاربردی ترین تغذیه ها برای پرورش دام و طیور به حساب می آید و با کمک پودر ماهی و پروتئین ها واسید آمینه های داخل آن باعث رشد سریع و کیفیت بالای پرورش دام و طیور می شود، پس اگر قصد شروع به این کسب و کار را دارید بهتر است با مشاوره های درست و سرمایه مناسب می توانید این کسب و کار پر سود را رونق بخشید؛ برای اطلاع یابی از قیمت پودر ماهی و همچنین هزینه دستگاه های خط تولید پودر ماهی، دستگاه های خط تولید پودر خون و سایر ماشین آلات صنعتی، می توانید با مجموعه آراد بویلر در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *